Mekaniskt ventilerade golvkonstruktioner

När man har problem med uppskjutande markfukt, markradon, kasein eller andra emissioner från en betongplatta så kan man installera ett mekaniskt ventilerat golvsystem tex nivell system eller optivent golvsystem (fuktspärrteknik).

Vilket system man väljer att installera beror på olika faktorer tex bygg höjd, ojämnheter i betongplattan, installationer i det tidigare golvet med mera. Både Nivellsystemet & Optivent golvsystem monteras med en mekanisk fläkt. Det är denna som skapar ett undertryck för att leda bort eventuella lukter samt torkar ut betongplattan.

 

 

Våra erfarna konsulter kan hjälpa er med valet av leverantör för just ert projekt.

UAMS montörer har under de senaste 10 åren lagt in över 20 000m2 mekaniskt ventilerade golvsystem. Både nivell system och Optivent golvsystem. Vid de installationer som utförs, så kontrolleras systemens funktion och utförande från en av leverantörerna godkänd kontrollant/besiktningsman.

Samtliga av våra montörer är utbildade för dessa uppdrag. Detta för att säkerställa de kvalitets och garanti krav som UAMS AB, Nivell system & Optivent golvsystem ställer sina montörer.

Vill du veta mer, kontakta oss gärna så hjälper vi dig