0 => Okänt fel: "Creating default object from empty value" på raden 135 i filen /var/www/vhosts/uams.se/platform/core/clTemplateHtml.php Förebyggan åtgärder i krypgrund

Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Förebyggan åtgärder i krypgrund

2016-03-21

Bilden föreställer en påbörjad sanering av en fukt och mögelskadad krypgrund i Tyresö. En krypgrund är en modernare version av den gamla torpargrunden till hus, men problemet är att den nyare varianten lätt utsätts för fukt, både från marken och från luften och den ventileras ständigt. Upptäcker man en fuktskada måste man försöka åtgärda den så fort som möjligt innan skadan blir för stor och orsakar mögel och röta. Ju större skadorna blir desto kostsammare blir de åtgärder som behövs för att reparera vad som förstörts. Det finns åtgärder att ta till i samband med fuktskador, men det är trots allt bättre att ta till förebyggande åtgärder innan fuktskadan ens har brutit ut.

 

Vad finns det för förebyggande åtgärder?

En enkel och smidig åtgärd är att installera en avfuktare för krypgrund i förebyggande syfte. Tanken är då att avfuktaren står i krypgrunden antingen permanent eller under särskilt utsatta perioder. Avfuktaren har i uppgift att absorbera den befintliga fukten, men också att förebygga uppkomsten av svamp, mögel och andra oönskade problem. Oavsett om man redan råkat ut för en fuktskada eller vill veta mer om de förebyggande åtgärderna, hjälper vi dig gärna, då våra arbetare är välutbildade inom ämnet och duktiga inom sin bransch.