0 => Okänt fel: "Creating default object from empty value" på raden 135 i filen /var/www/vhosts/uams.se/platform/core/clTemplateHtml.php Krypgrundsavfuktare

Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Krypgrundsavfuktare

2016-05-19

En krypgrund kan förklaras som en vidareutvecklad torpargrund, men som ständigt ventileras. Fukt kan därför ta sig in med hjälp av luften, men också genom marken eller via bristande stuprör och dylikt. På grund av det uppstår det lättare fuktskador i en krypgrund, och det är därför rekommenderat att med jämna mellanrum kontrollera om tecken på fuktskador finns. Om det gör det, gäller det att så fort som möjligt installera en krypgrundsavfuktare för att minska risken för både mögel och rötskador. Det går även att installera en krypgrundsavfuktare i förebyggande syfte som står permanent i krypgrunden. Avfuktaren bidrar till att svamp, mögel och andra oönskade faktorer håller sig borta.

Vi är experter på avfuktning

Vi på UAMS arbetar kring Stockholm och erbjuder flera tjänster gällande underhåll, tak och avfuktning. Vi har bland annat arbetat i Åkersberga med att installera en adsorptionsavfuktare från Corroventa i en krypgrund. Fördelarna med en sådan avfuktare är bland annat att den både är energisnål och effektiv, vilket gör att bästa möjliga resultat kan uppnås. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp med frågor som rör fuktskador eller annat underhållsarbete. Vår personal är både kunnig och erfaren inom sin bransch och tar sig alltid an arbetsuppgifterna på bästa tänkbara sätt.