0 => Okänt fel: "Creating default object from empty value" på raden 135 i filen /var/www/vhosts/uams.se/platform/core/clTemplateHtml.php Torrsugning vid rivning/sanering

Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Torrsugning vid rivning/sanering

2016-04-05

Bilden föreställer en entreprenör som håller på att utföra en sanering efter att en fuktskada uppstått i en lägenhet i Uppsala. Bjälklaget är fyllt av byggmästarfyllning och därför finns UAMS på plats och suger ut fyllningen, så att arbetet med saneringen därefter kan fortsätta utan några hinder.

Vad är egentligen torrsugning för något?

Man kan likna en torrsugning vid en gigantisk dammsugare som suger upp diverse torra material, och som underlättar hanteringen av tunga, hälsofarliga och manuella arbetsuppgifter. Det gör alltså att torrsugning är ett väldigt enkelt sätt att använda när man ska tömma bland annat krypgrunder, vindar och andra svåråtkomliga områden. Metoden är även mycket användbar i samband med renovering och andra konstruktionsarbeten.

 

Läs mer Torrsugning.

 

Varför är torrsugning en fördelaktig metod att använda sig av?

Förutom de tidigare nämnda fördelarna är torrsugning även fördelaktigt då det går att använda metoden till att suga upp mängder av olika material som till exempel sot, aska, cement, stenar och isolering. Om man vill går det också att blåsa in nytt material där det behövs. Om du har frågor eller funderingar som rör torrsugning är det bara att höra av dig till oss, så har vi utbildad personal som kan hjälpa dig att hitta en lösning på problemet.