Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Vacumsugning & Torrsugning

2016-05-26

Vi erbjuder vakuumsugning och torrsugning av bjälklag för att kunna ta bort alla typer av material, vilket sker både snabbt och effektivt. Det som skiljer en vakuumsugning från en torrsugning, är att den senare främst används för att hantera material som är torra. Dock kan båda metoderna användas till stora volymer av material, som dessutom ger tydliga och snabba resultat.

 

Läs mer om våra tjänster för Torrsugning och Vakumsugning.

 

Fördelar med vakuumsugning och torrsugning

Det finns flera fördelar med att använda sig av vakuumsugning eller torrsugning. Dels blir hanteringen av allt material slutet, vilket minimerar risken för att skadliga och allergiframkallande partiklar och damm hamnar i inandningsluften, vilket gör att inga skadliga hälsorisker som lungsjukdomar uppstår. Samtidigt kan det även vara väldigt användbart i samband med transporter och förflyttningar av material.

Vi hjälper dig

Vi på UAMS hjälper dig med både vakuumsugning och torrsugning av till exempel bjälklag eller byggmästarfyllning. Tjänsterna kan jämföras med att använda en stor dammsugare, för att suga upp allt det material som inte längre är önskvärt. Torrsugningen är vanligare vid uppsugningen av ett bjälklag, medan vakuumsugningen passar bättre bland byggarbetsplatser där det finns spån eller isolering. Vår personal har hög kompetens och en lång erfarenhet, så tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp eller om det är något du undrar över.