TJÄNSTER

Foggning (torr-dimning)

Foggning används till fördel i större utrymmen som vindar och krypgrunder, men även i svåråtkomliga utrymmen som ventilationskanaler trånga ”kattvindar” med mera.

Denna metod är mycket effektiv, då man på kort tid kan ”fylla” ett utrymme med dimman. Metoden är mycket mer miljövänlig än traditionell applicering med tex kompressor eller handpump. Då åtgången av kemikalier kan vara upp till 5ggr mindre.

Kemikalierna som UAMS AB använder sig av är oxiderande, vilket betyder att de förångas. Dessa ämnen försvinner inom några dygn och lämnar inga kemiska restprodukter efter sig.

Foggningen fungerar genom att ”dimman” sprutas in i utrymmet i gasform. När gasen träffar en fast yta, så börjar den så småningom att bete sig som en vätska dvs att oxidationsmedlet genom kapiläreffekten kan transporteras djupt in i porösa material, vilket är omöjligt för en gas som ozon.

UAMS utför foggning i Stockholm, Uppsala och Västerås.

Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight