FUKTPROBLEM

Problem med fukt efter ett läckage – en vattenläcka

Det finns ett flertal anledningar till att man får problem med fukt och mögel i hemmet. Om man har otur kan en vattenläcka uppstå i hemmet, vilket sedan kan föra med sig problem med fukt och mögel. UAMS förebygger fukt och sanerar mögel i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås med omnejd.

Vattenläckor av flera slag

En vattenläcka kan uppstå i ett hem på flera sätt. Först och främst kan det vara att det kommer in vatten utifrån hemmet genom att huset i vissa utrymmen inte håller helt tätt. En vattenläcka kan också bestå av en läcka i någon konstruktion inuti huset. Det kan exempelvis vara att ett rör som transporterar vatten går sönder.

Vid vattenläckage så gäller det att få stopp på läckan så snabbt som möjligt. Därefter så måste man lokalisera skadans omfattning och börja torka bort fukten snarast. Vi är utbildade inom olika torktekniker och kan snabbt vara ute på plats för att minimera skadorna. Vi utför även fuktmätningar för att se hur höga nivåerna av fukt är i hemmet.


Om problem med fukt efter ett läckage inte åtgärdas skulle det kunna leda till att mögel får fäste och börjar växa. Att bo i ett mögligt hem är i sin tur negativt ur flera aspekter. Mögel kan ha en negativ påverkan på både hälsan hos dem som bor i huset samt på det material som är angripet. Att se till att fixa problemen med fukt i samband med en vattenläcka är därför viktigt på flera vis.

UAMS förebygger fuktproblem

UAMS förebygger fortsatta fuktproblem efter att du har haft en vattenläcka i ditt hem. Vi sanerar även mögel. Vi är verksamma i, och kan hjälpa dig i bland annat, Stockholm, Uppsala och Västerås med omnejd. Kontakta oss gärna.

Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight