TJÄNSTER

Isolering – lösullsisolering i Stockholm, Uppsala & Västerås

Att spara energi är ju inte bara bra för miljön utan även bra för plånboken. Isolering är därför en mycket givande investering och ett givet moment i all byggnation. Vi kan hjälpa dig med isolering vid nybyggnation eller tilläggsisolering av befintlig konstruktion och den metod som vi konstaterat är mest effektiv är lösullsisolering.

Lösullsisolering sprutas helt enkelt in där man vill isolera vilket har flera fördelar.

  1. Isoleringen fördelar sig jämnt över det man isolerar och man kommer åt även små utrymmen
  2. Tjockleken kan väljas helt fritt och det spelar ingen roll vilket avstånd det är mellan reglar/takstolar.
  3. Isoleringen har inga skarvar där den största risken för energiförlust ligger
  4. Byggaren behöver inte lagra stora volymer isolering vilket underlättar för det övriga arbetet
  5. Processen är snabb vilket minimerar avbrotten i övriga hantverkares arbete.

Vilka ytor kan isoleras med lösull?

Det korta svaret är: Alla! Vind, golv, väggar och tak kan isoleras med lösull och man behöver i princip inte justera sina normala byggmetoder för att kunna isolera med lösull. Installationen sker fuktsäkert så även våtutrymmen går att isolera.

En stor fördel är att det i befintliga bostäder oftast är väldigt små ingrepp vilket gör att man inte behöver flytta ut. Arbetet kan ofta gå på en dag och det enda du, som kund, behöver göra är att flytta lite möbler.

Ett stort användningsområde för just lösullsisolering är ytor där det är svårt att komma åt att lägga andra typer av isolering. Inga måttanpassningar behövs utan den sprutas in med en maskin och sprider sig jämnt i utrymmet.

Hur är det med isoleringsvärde?

Vi kan erbjuda flera olika typer av lösull i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Enköping och Västerås: glasull, stenull och cellulosa. De olika typerna har lite olika isoleringsvärden men jämfört med plattor eller rullar så är värdena i stort sett detsamma. Varje material har ju sina fördelar och passar olika situationer. Vi kan hjälpa dig att välja vilken typ av lösull som passar ditt projekt bäst. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med lösullsisolering eller om du har några frågor.

Spara energi med lösullsisolering

Genom att tilläggsisolera golvet med lösull får du både en mer behaglig inomhusmiljö, samtidigt som du sparar energi. Med en tilläggsisolering kan du sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 procent. När du tilläggsisolerar gör du inte bara en investering, utan du gör samtidigt en insats för miljön eftersom att du sparar energi. En tilläggsisolering kan göras på vind, tak, väggar och golv.

Kontakta oss idag om du vill veta mer hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din lösullsisolering i Stockholm, Uppsala, Enköping, Göteborg, Malmö och Västerås.

Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight