TJÄNSTER

Om företaget

UAMS AB

Vi på UAMS har specialiserat oss på att ge dig den totala lösningen på ditt sjukahus-problem i din närmiljö såsom i ditt hem, arbetsplats, skola, dagis, sommarstuga och så vidare.

Vår expertis finns inom bland annat fukt- och mögelutredningar, radonproblem, åtgärdsförslag, besiktningar, inventering av PCB/Asbest samt sanering/återställning av ovanstående. Inom företaget arbetar SSI-godkända radonkonsulter, auktoriserade provtagare, snickare samt erfarna sanerare inom alla olika områden. Företaget är certifierat av SEMKO Certification inom standarderna SS-EN ISO 9001:2000 och 14001:2004.

Vi arbetar i Stockholm, Norrtälje, Uppsala och Västerås. Vi har även filialer i Sundsvall, Göteborg och Malmö. Vill du veta mer om vad som är bra att veta om du ska köpa hus, eller vill du ha mer information om mögel och bakterier, så är du redan på rätt webbplats - givetvis är du också välkommen att kontaka oss för mer information.

Samarbetspartners

UAMS samarbetar med en rad olika företag som tillsammans medverkar till en total lösning till din förbättrade inomhusmiljö. Detta innefattar även frågor som har juridiska inslag.

Verksamhetspolicy

Konsultation inom material, luft, trädgård och bygg, provtagningar, mögelsök med hund i inomhusmiljö, sanering och inventering av asbest/PCB-haltigt material och sanering av mögel och skadat material, samt utförande av radonmätningar och dess följdåtgärder är våra tjänster.

Vi har specialiserat oss på att kunna ge våra kunder den totala lösningen på en fukt- eller mögelskada från upptäckt till åtgärd. Genom tidiga utredningar och orsaksanalyser i våra uppdrag identifierar vi vilka metoder som är nödvändiga och upprättar en åtgärdsplan.

Ett personligt engagemang med våra kunder och samarbetspartner är viktigt för oss så att vi kan leva upp till de åtaganden vi har genom hela kundprocessen. Att arbeta aktivt och systematiskt med kvalitets- och miljöfrågor för att förbättra hälso- och miljörisker ingår som en naturlig del i all vår verksamhet.

Vi har konstaterat att kemikalier, drivmedel och avfall är våra mest betydande miljöaspekter, och när det gäller kundtillfredsställelsen är kunskap, kompetens och service våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi ska följa gällande miljölagstiftning samt författningskrav som vi berörs av, och genom diskretion och seriositet tillfredsställa våra kunders och intressenters specifika krav, behov och förväntningar.

Vi strävar efter att bli ett klimatneutralt företag.


2023-01-10
Kimmo Tynkkynen
Företagsledare
UAMS AB

Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight