VENTILERADE GOLV

Nivell System

nivell system logo
optivent logo
subfloor logo
granab logo

Det finns många sätt att undvika problem med fukt, lukt eller emissioner från radon i ett hem. Ett alternativ är att använda sig av ventilerade golvsystem. Vi installerar ventilerade golvsystem från den ledande leverantören Nivell System.

Ventilerade golvsystem för torra miljöer

Nivell System från Mariestad har i över 20 år varit en ledande leverantör på marknaden när det kommer till ventilerade golvsystem. Nivells golvsystem är byggt på det viset att golvet kommer med ställskruvar som gör det möjligt att anpassa det efter olika nivåskillnader i golvplattan. På det viset får man ett golv som är rakt och stabilt trots golvplattans form.

I systemet för de ventilerade golven ingår också en frånluftsfläkt. Fläkten gör att det blir luftdrag i det kanalsystem som finns under golvet ned mot golvplattan. På det viset kan golvplattan hållas torr och fukt undvikas. Luftströmmarna för också med sig sådant som gas som radon i marken ger ifrån sig och hindrar lukter och emissioner att ta sig upp i huset.

Precis som ett golv kan ventileras med systemet kan till exempel en källarvägg hållas torr på samma vis samt även bjälklag som har utsatts för fukt och blivit skadat. Golven från Nivell System kan användas både inomhus och utomhus.

Nivell Systems ventilerade golvsystem är typgodkänt och har funnits på marknaden sedan år 1993. Hittills har många miljontals kvadratmeter golv monterats runt om i landet.

Se mer om de ventilerade golvsystemen

Vi på UAMS ser till att skapa torra inomhusmiljöer genom att både arbeta med att förebygga fukt i byggnader samt göra mögel- och fuktutredningar och saneringar om det har gått så långt att det behövs. En del av det arbetet är alltså att installera ventilerade golvsystem. Läs gärna mer om våra tjänster inom ventilerade golv.

Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight