27 februari 2019

Dags att boka vårens saneringsprojekt

2019-02-27 Vi är nu inne i februari och våren närmar sig. Tiden har nu kommit att boka in sin hjälp med vårens projekt.

Vilket ansvar har man att undersöka mögel

Vi utför många typer av projekt i Mälardalen och kan hjälpa dig med bland annat sanering av mögel, asbest och radon.

Sanering av mögel, asbest och radon

Att vara ute i god tid med planeringen av sina hantverksprojekt har flera fördelar. För det första får man mer tid som behövs vid förberedelserna inför projektet och för det andra kan det generellt vara enklare att få den hjälp man vill ha vid den tidpunkt man vill ha den om man är ute i tid. UAMS kan hjälpa dig med vårens projekt inom bland annat områdena mögel, asbest och radon.

Mögel kan om man har otur uppstå i hemmet och då kan en mögelsanering bli nödvändig. Möglet både sliter på det material som det växer på samt kan ha en negativ påverkan på hälsan hos de boende. Om man misstänker att man har mögel i hemmet är det därför bra att höra av sig för en första utredning som eventuellt följs av en sanering av möglet.

En asbestsanering kan även det bli nödvändigt i hemmet. En sanering av asbest kräver särskild kunskap eftersom det finns risker i samband med hanteringen av asbesten då skadliga asbestfibrer kan följa med ner i lungorna.

Radon kan också det påverka hälsan negativt. Radonet kommer in i huset både via byggnadsmaterial samt från marken. Det finns ett flertal åtgärder som kan tas för att minska radonet. Bland annat kan man förbättra luftdraget i ett visst utrymme.

Hör av dig för vårens saneringsprojekt

Vi arbetar med att se till att inomhusmiljöer är sunda i Mälardalen. Hör gärna av dig för att boka vårens projekt med bland annat sanering av mögel, asbest eller radon.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight