21 december 2016

Du vet väl att vi är behöriga för våtrum och tätskikt i toaletter & badrum

Som proffs på sanering och hantering av fukt- och mögelskador är det naturligt att vi också är behöriga för våtrum och tätskikt i toaletter och badrum. Vi har kompetensen att hjälpa med nya tätskikt i våtutrymmen.

Vi har för närvarande två auktorisationer inom detta område

1. Behörighet från Byggkeramikrådet, BKR
Vi följer Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum med keramiska ytskikt. Och har arbetsledare och personal utbildad för denna typ av uppdrag. Avser alltså keramik (kakel & klinker) och rollat eller foliebaserat tätskikt.

2. Golvbranschens våtrumskontroll, GVK
Gäller plastmattor både som ytskikt och under keramik som tätskikt. Branschregler tillämpas vid tunnskiktskonstruktioner och gäller för badrum, toalett och tvättstuga. Här ingår tex Kvalitetsdokument ska överlämnas till beställaren efter slutfört arbete.

 
Syftet med en behörighet är givetvis att stryka sin kompetens och att du som kund ska känna en trygghet i att anlita oss som leverantör. Många gånger krävs också behörighet för att ha rätt att utföra vissa typer av uppdrag.

Har du ett problem med fukt eller mögel så tveka inte att ta kontakt så löser vi era problem på ett professionellt sätt. Eftersom vi också har tex snickare kan vi lösa hela uppgiften.

Läs gärna mer om våra saneringstjänster på hemsidan, vi är främst verksamma i Stockholmsregionen och Uppland.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight