20 augusti 2018

Flera fördelar med lösullsisolering

2018-08-20 När man ska bygga ett nytt hus eller renovera sitt hem är en fråga som uppstår vilken typ av isolering som man ska ha till väggar, golv och tak.

Lösullsisolering företag Stockholm Uppsala

Ett bra alternativ som har flera fördelar är lösullsisolering.

Lösullsisolering är ett ekonomiskt val

Det finns olika slags isolering att välja mellan till en byggnad. Det finns fler typer av rullar och plattor med isolering och sedan finns det även lösullsisolering. Att använda sig av lösullsisoleringen är alltså bra på flera sätt.

Lösullsisolering kan sprutas in i alla typer av ytor med allt från vindar till golv och den kommer åt i även de minsta utrymmena. Man kan själv välja hur mycket isolering om man använder sig av och man behöver inte tänka på sådant som att områden uppstår där isoleringen inte kommer åt. Om man istället använder sig av någon typ av platta eller isolering på rulle kan det hända att det blir ytor där värme kan läcka ut.

Att isolera med lösullsisolering är även ett jobb som går fort att göra i jämförelse med andra typer av isoleringsarbeten där plattor eller annan isolering ska monteras. Det är därför även ett ekonomiskt val. Lösullsisoleringen kan slutligen även användas i anslutning till våtutrymmen.

Olika slags lösull med olika fördelar

Det finns flera olika typer av lösullsisolering. Det finns sådant som glasull, stenull och cellulosa och vilken slags isolering som man ska välja till sitt hus beror bland annat på vilken yta som man ska isolera och vilka egenskaper som man är ute efter med isoleringen.

De tre typerna av lösull är alla bra på sitt sätt och om man är osäker på vilken typ av isolering som passar till ett visst hus och en viss yta är det bra att vända sig till ett professionellt företag.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight