15 november 2021

Lösullsisolering i Stockholm håller värmen

Nu närmar sig vintern och detta medför även kallare temperaturer.
Man bör därför se till att spara så mycket energi som möjligt genom att investera i isolering. Vi på UAMS hjälper dig med både isolering i nybyggnation, tilläggsisolering och av befintlig konstruktion. Den mest effektiva isoleringen enligt oss är lösullsisolering i Stockholm
 

Olika fördelar med lösullsisolering

Fördelarna med lösullsisolering är stora. Rent praktiskt fördelas lösullen ut sig jämnt över ytorna man isolerar vilket även gör att man kommer åt små utrymmen. Man kan även välja fritt på tjockleken och avståndet mellan reglar/takstolar spelar ingen roll. Man förlorar heller ingen energi då lösull inte har några skarvar. Själva arbetet i sig är även underlättande jämfört med andra typer av isolering, vilket gör att arbetet går snabbt samt minskar avbrotten i andra hantverkares arbete.

Ytor som kan isoleras med lösull

Det är flera ytor som kan isoleras med lösull. Allt ifrån vind, golv, väggar och tak. Det går även att isolera i våtutrymmen då det sker fuktsäkert. För att utföra lösullsisoleringen behöver man inte göra stora ingrepp. Det enda som behöver göras är att flytta runt lite möbler. Det som är bra med lösullsisolering är att man kan nå svåråtkomliga ytor jämfört med andra typer av isoleringar. Det krävs heller inga måttanpassningar eftersom ullen sprutas in med en maskin som sedan sprider sig jämt över utrymmet.

Spara pengar och energi


Med lösullsisolering får du både en behaglig inomhusmiljö samtidigt som du sparar energi. Sparar man energi så sparar man även pengar, vilket gör att uppvärmningskostnaden minskar. En investering i lösull är inte bara en investering, utan en positiv insats för miljön också.
 
Kontakta oss för att ta reda på mer. Vi har en lång erfarenhet av dessa typer av isoleringar och hjälper dig i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight