15 juni 2021

Mögelsanering i Stockholm

2021-06-15 Behöver du hjälp med en mögelsanering i Stockholm?

Behöver du hjälp med en mögelsanering i Stockholm? Det är väldigt vanligt att man drabbas av mögel och bakterier i hemmet. Mögel är något som påverkar oss människor negativt, speciellt om möglet finns i hemmet. Se därför till att få bort mögel i ditt hem för att inte drabbas av hälsorisker. Vi på UAMS utför mögelsanering i Stockholm och i Mälardalen.

Mögel kan bildas i olika utrymmen

När man talar om mögel i byggnader handlar det oftast om mikrosvampar och vissa bakterier. Det som håller mögel vid liv är näring av dött material. Dem växer alltså på material och inte i luften. Utrymmen som drabbas av fukt är en trivsam miljö för möglet, eftersom fukt och luft tillsammans med ett dött material ger näring och energi åt mögel och bakterier. Det är därför vanligt att mögel uppstår i utrymmen där fukt förekommer som exempelvis vind och anslutningar till våtutrymmen. Fuktigare utrymmen gör det möjligt för mögel att växa vilket är skadligt för oss. Därför krävs någon typ av mögelsanering på det utsatta området. Vilken typ av mögelsanerings metod som behövs beror på vart möglet sitter. Metoder som används är isblästring, torrsugning och foggning.

Steget innan man utför mögelsanering

Det är inte alltid lätt att upptäcka mögel i hemmet eller rättare sagt, se exakt vart det sitter. Vi på UAMS hjälper dig med mögelutredningar för att få bukt på problemet. För att utföra en mögelsanering behöver man först göra en mögelteknisk besiktning. Här behöver man gå igenom hela huset för att undersöka hur stor mögelskadornas omfattning är. När detta sedan är klart kan en mögelsanering bli aktuellt.

Tveka inte på att kontakta oss om du vet om, eller misstänker mögel i ditt hem. Vi har en lång erfarenhet och rätt kompetens för dessa typer av arbete. Vi utför mögelsanering runt om Stockholm och i Mälardalen.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight