15 februari 2017

Solen är tillbaks – Det är dags för vårens projekt!

Nu är våren på gång och många är sugna på att starta upp olika projekt. Passa på att boka in ditt projekt redan nu. För varje byggprojekt som ska genomföras är det viktigt att planera i god tid och t.ex. söka de tillstånd och godkännanden som behövs av myndighet. Även avtal om leverantörer och utförare behöver hanteras i god tid.

Ibland är det svårt att klara projekten på egen hand. Du kan gå tillväga på olika sätt för att hitta den expertis som du behöver. Först kan du höra om dina vänner och bekanta känner någon hantverkare de kan rekommendera. Du kan också ringa en hantverkare själv. I det här fallet är det mycket viktigt att be om referenser från hantverkarens tidigare kunder för att säkerställa saker som allt från att de gör ett bra jobb till att de överhuvudtaget dyker upp på plats.

Utsidan av byggnader är särskilt utsatt vintertid!

Vinterstormar brukar till exempel förstöra tak och konsekvensen blir då att dessa måste bytas ut. Ett annat exempel kan vara att fasaden visar tecken på röta. Därför är det extra viktigt att se över utsidan av din fastighet för att undvika att den försämras alldeles för mycket eller till och med förfaller.

Vi på UAMS AB har specialiserat oss på bl.a fukt- & mögelskador. Därav har vi investerat i en rad olika specialverktyg och maskiner för att effektivisera saneringsarbetet. Inför varje större renoveringsprojekt är det viktigt att säkerställa fastighetens status vad gäller fukt och vad som kan behöva åtgärdas innan nya installationer kan utföras eller nya ytskikt appliceras, här är vi den expert du söker.

Våren – En bra tid för renoveringsprojekt

Under våren möter inte utbudet av hantverkare efterfrågan och därför kan det vara svårt att få tag på kvalificerad arbetskraft som kan utföra de projekten som du önskar. Detta är av stor vikt då en god framförhållning bidrar till högre kvalitet till ett lägre pris.

Det är inte en slump varför många fastighetsägare väljer att utföra diverse projekt under våren. Klimatet brukar vid denna årstid vara mycket mer förutsägbart. Vidare är temperaturen mildare och risken för frost har minskat.

Tveka inte - kontakta oss redan idag!

Trots att det snart redan är vår har vi möjlighet att boka in fler projekt till dig som är fastighetsägare. Om du vill veta mer om exempelvis olika typer av sanering, så som asbestsanering, kan du läsa mer om de här de här tjänsterna på vår hemsida. Vi behöver inte bara ta hela byggprojekt, utan kan ta delar av projekt. Detta är en fördel om du redan har anlitat någon som utför övriga moment. Tveka inte slå en signal nu direkt, ring 0200-77 55 77!

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight