29 december 2019

UAMS hjälper dig med vattenläckaget

Det finns flera anledningar till att man får problem med fukt, som i sin tur kan leda till mögel. En anledning är att en vattenläcka har uppstått. UAMS hjälper till att minimera skadorna och undvika problem med fukt och mögel i städer som Stockholm, Uppsala och Västerås.

vattenläckage

Läs mer också här om vår kompetens inom förebyggande åtgärder vid läckage

Viktigt att åtgärda vattenläckage och fuktproblem

Att man får ett läckage av vatten i hemmet kan bero på ett flertal saker. Det kan vara så att vatten tar sig in i byggnaden utifrån på grund av mycket nederbörd. Det kan också vara så att det rör sig om att ett rör inne i huset har gått sönder och vatten på den vägen har runnit ut. Oavsett anledning så är det viktigt att först få stopp på läckaget och att sedan även påbörja processen med att torka den yta som har utsatts.

Om olyckan är framme så kan det med tiden leda till problem med fukt och mögel i hemmet. Vi på UAMS har kunskaperna inom att förebygga den här typen av problem och är utbildade inom olika slags torktekniker. På det viset kan vi direkt hjälpa till så att skadorna minimeras och fukt- och mögelproblemen undviks. Vi utför även fuktmätningar för att se hur höga fuktnivåerna är.

Fuktmätning och mögelsanering från UAMS

Om det skulle vara så att problemen med fukt har blivit så långt gående att man har fått mögelskador i hemmet så har vi även kompetensen inom mögelsaneringar som får bort det skadade materialet.

Vill du veta mer om våra tjänster inom förebyggande åtgärder mot fukt och mögel, fuktmätning samt mögelsanering i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås? Hör gärna av dig och läs även gärna mer om våra tjänster i Mälardalen här på vår hemsida.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight