5 januari 2018

Vi arbetar med Nivell System

När man bor i en villa är ett sätt att se till så att man undviker problem med fukt att använda sig av ett så kallat ventilerat golv.

Vi arbetar med en leverantör som funnits på marknaden sedan länge, nämligen Nivell System.

Fördelar med ventilerade och nivåanpassade golv

Nivell System är ett företag med sin bas i Mariestad som har funnits sedan över 20 år tillbaka. De golv som levereras från Nivell är golv som med reglar tas en bit upp från golvplattan. Med hjälp av ställskruvar kan golvet sedan anpassas efter plattans lutning och annat i det specifika rummet.

Att använda sig av den här typen av golv har ett flertal fördelar. För det första går golvet alltså att anpassa efter golvplattan och anpassa efter olika nivåskillnader. För det andra är det ett system som inte är komplicerat att montera.

I och med att nivellgolven placeras med ett mellanrum till golvplattan gör det att golven också är en bra lösning för sådant som fukt och radon som annars kan bli ett problem. Om en vattenskada skulle vara framme är den här typen av golv också bra genom att skadan kan torkas genom det ventilerade systemet.

Nivell Systems golv till många delar av hemmet

Ett ventilerat golv från Nivell System kan vara bra att använda vid flera olika tillfällen i olika delar av ett hem både vid renoveringar och vid nybyggnationer. Ett exempel är när man ska ha ett golv på en golvplatta som är lagd direkt ovanpå marken. Risken är då att fukt kommer igenom golvplattan och därför är ett nivellgolv ett bra val.

Samma konstruktion kan även användas till väggar i delar av huset som är speciellt fuktiga, som exempelvis i en källare. Kontakta oss gärna för ditt ventilerade golvsystem från Nivell System.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight