25 juni 2018

Viktigare än någonsin med sund inomhusmiljö

I dag spenderar vi en stor del av våra liv inomhus på kontoret, i skolan eller i hemmet.

Sund inomhusmiljö inspektion eller undersökning

Att den inomhusmiljö som man då befinner sig i är bra är därför viktigare än någonsin. Vi ser till att din inomhusmiljö är så bra som möjligt.

Vi spenderar mycket tid inomhus

Många spenderar av olika anledningar mer tid inomhus idag än vad människor gjorde förr i tiden, bland annat har medier som tv och datorer gjort att möjligheterna att sysselsätta sig inomhus har blivit fler än förr i tiden. Många av oss arbetar även idag inomhus på ett kontor.

Att inomhusmiljön är bra är därför av största vikt. Sådant som vattenskador och fuktskador i byggnader kan påverka miljön negativt och leda till mögelspridning. Dessa skador kan ha flera olika orsaker som exempelvis att ett rör går sönder och det läcker ut vatten och att en renovering är gjord på fel sätt så att byggnadsmaterialet inte håller borta fukten som det ska.

Även ventilationen kan ha en på verkan på om inomhusmiljön är av bra kvalitet eller inte. Med en dålig ventilation kan fuktskador uppstå.

Risker med dålig inomhusmiljö

En dålig inomhusmiljö kan i längden leda till många typer av hälsoproblem som allergier, problem med huden, extra lätt att få infektioner, astma och ont i huvudet. För att veta om just ditt hus eller din arbetsplats har problem med mögel kan det vara bra att tänka på sådant som dålig lukt.

För att undvika problem och se till att inomhusmiljön är bra så gör vi besiktningar och saneringar av sådant som mögel, asbest och PCB. Det hela börjar med att vi tar reda på vilka typer av problem som finns i det specifika huset och därefter kan vi bestämma vilka åtgärder som är rätt att utföra.

Behörig Våtrum Bygg Keramik Rådet
ISO 9001 Certifierad
ISO 14001 Certifiering
homeapartmentdroplighterpoopcloudcloud-checkdatabasestarflaginboxenterlicenselaptop-phoneconstructiondiamondleafpawsadunlinkmagnifierchevron-rightwarningquestion-circlecheckmark-circleframe-contractlayersfunnelhighlight